Roadshow “Magic Family Tour”

Wilt u Roadshow “Magic Family Tour” boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Roadshow “Magic Family Tour” vindt u hier op deze pagina.

De Magic Family Tour is een unieke mobiele entertainment show. De show wordt uitgevoerd door 3 multifunctionele duizendpoten, die ieder hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de wereld van magie en entertainment. In een twee uur durende non-stop show zullen zij de meest leuke, interactieve en verbazingwekkende familieshow van Nederland presenteren. In een zeer magische en gevarieerde show zullen vooral de kids, maar zeer zeker ook de rest van de familie aan hun trekken komen.

Na de spectaculaire opening presenteert de presentator MAGIC MYSTERIES een spannende, hilarische en interactieve spelshow waar de hele familie aan mee mag doen. Vragen, raadsels, opdrachten en heel veel interactie. En, belangrijker nog, we geven heel veel prijzen weg. Zul jij de magische test doorstaan? Durf jij te assisteren bij een gevaarlijke spectaculaire illusie act van master illusionist Winfried? Of ga jij met de mooiste prijzen naar huis? Het zou zomaar kunnen in de gezelligste spelshow van Nederland: MAGIC MYSTERIES.

De absolute nummer 1 illusionist in Nederland van dit moment is Winfried! Deze master illusionist zal 2x een spannende show presenteren met de meest spectaculaire illusies. Naast zijn internationale carrière in o.a. Frankrijk, Duitsland, Japan, Canada, Mexico en de U.S.A. is hij bekend van SBS6 “de nieuwe Uri Geller” en “de Schatkamer” van RTL8. Tijdens zijn spannende illusieshows zal het publiek regelmatig hun ogen niet geloven!

Kortom de MAGIC FAMILY TOUR mag niet op uw evenement, winkelcentrum of recreatiepark ontbreken in 2021. Entertainment in de buitenlucht en geheel Corona Proof.

Configuratie:

– Podiumwagen

– Licht

– Geluid

– Give aways

Presentator, illusionist Winfried en één assistente.

Technische specificaties
Stoom voorziening: 220 volt- 16 ampere (vrijegroep)
Doorrijhoogte podiumwagen: 3.50 meter
Vloeroppervlak podiumwagen: 8.00 meter (breed) x 5.00 meter (diep)
Achter podiumwagen (materiaal): 7.00 meter (breed) x 2.50 meter (diep)

YouTube video

Wilt u meer weten over Roadshow “Magic Family Tour”?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Roadshow “Magic Family Tour” is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Roadshow “Magic Family Tour”.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Roadshow “Magic Family Tour” ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Roadshow “Magic Family Tour” zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Nuno

Bingo Bonanza Show

Aanvraagformulier Roadshow “Magic Family Tour”

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens