Nicky Romero

Wilt u Nicky Romero boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Nicky Romero vindt u hier op deze pagina.

Nicky Romero groeide op in Amerongen, raakte al snel in de ban van zijn drumstel en ruilde deze na een paar jaar in voor zijn eerste draaitafels. Het enige wat vanaf dan telt is het fine-tunen van zijn skills en wachten op het juiste moment om te gaan produceren. Zodra hij zijn school heeft afgerond kan het urenlang opsluiten en produceren beginnen. Het relatief kleine ‘Once Records’ pikt zijn eerste tracks ‘Privilege’ en ‘QWERTY’ op, waarna meerdere releases volgen

De grote volgende stap volgde na zijn remix van Tony Cha Cha & Sidney Samson’s hit ‘Get On The Floor’. Zijn eigen interpretatie van David Guetta’s ‘When Love Takes Over’ resulteerde in zijn wereldwijde doorbraak. Inmiddels circuleren zijn tracks in de platentassen (cdmappen/usb-sticks) van Tiësto, Sander van Doorn, Fedde Le Grand en vele anderen. Met een tour in Australië, optredens in de VS en een trip langs de Europese clubs en festivals is het nu al het jaar van Nicky Romero.

YouTube video

Wilt u meer weten over Nicky Romero?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Nicky Romero is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Nicky Romero.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Nicky Romero ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Nicky Romero zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Martin Garrix

Tiësto

Aanvraagformulier Nicky Romero

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens