Artiesten, Entertainment, Events, Muziek, Shows

New Amsterdam Collective

Wilt u New Amsterdam Collective boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van New Amsterdam Collective vindt u hier op deze pagina.

New Amsterdam Collective bestaat uit professionele muzikanten met jarenlange ervaring en een indrukwekkende staat van dienst. Ze hebben wereldwijd opgetreden tijdens diverse evenementen en samengewerkt met gerenommeerde artiesten. Het is ook mogelijk om een artiest te boeken voor een optreden samen met het New Amsterdam Collective.

Een greep uit de mogelijkheden:

Gastontvangst: Verwelkom je gasten met een akoestische a capella opening uitgevoerd door onze vocalisten. Dit classy, 5-stemmige vocale arrangement wordt begeleid door betoverende danseressen, geleid door choreograaf Yagila, die dansen op verlichte platforms.

Bruiloft-arrangementen: Maak je ceremonie onvergetelijk met een akoestisch klassiek strijkersensemble dat de perfecte sfeer creëert. Of kies voor een betoverende zangeres, begeleid door onze pianist op vleugel, terwijl je gasten de entree van de bruid bewonderen.

Cocktail Hour: Warm de avond op met een vleugje jazz. Combineer de elegantie van een saxofoon met de smoothness van een contrabas en glasheldere vocals voor ultiem genieten.

Thema en dresscode: Of je nu een specifieke dresscode of thema hebt, wij zorgen ervoor dat elk lid van ons team – muzikanten, dansers en zangers – perfect gekleed en gestyled is, geheel afgestemd op jouw wensen.

New Amsterdam Collective biedt op maat gemaakte muzikale ervaringen die elke gelegenheid onvergetelijk maken.

Wilt u meer weten over New Amsterdam Collective?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over New Amsterdam Collective is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van New Amsterdam Collective.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over New Amsterdam Collective ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over New Amsterdam Collective zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Karaoke In Tha Mix

Lead

Chris Alain

The Cala Swing Project

Bingo Bonanza Show

Aanvraagformulier New Amsterdam Collective

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens