Artiesten, Entertainment

Gene Travis Senioren Show

Wilt u Gene Travis Senioren Show boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Gene Travis Senioren Show vindt u hier op deze pagina.

Stap aan boord van een onvergetelijke reis door de tijd met “DIE GOEIE OUWE TIJD SHOW” van Gene Travis!

Gene Travis, onze bekwame kapitein, nodigt u uit om deel te nemen aan een muzikale ervaring die herinneringen doet herleven en harten doet zingen. Vergeet het heden terwijl we samen terugreizen naar de gouden dagen van de muziek, waar tijdloze deuntjes iedereen in vervoering brengen.

Onze show is niet alleen een traktatie voor de oren, maar ook een feest der herkenning. Van klassieke hits tot geliefde deunen, elk nummer brengt een glimlach op uw gezicht en laat uw voeten tikken van plezier. En het beste van alles? U bent niet alleen toeschouwer, maar ook de ster van de show. Laat uw stem horen en uw hart zingen terwijl u meezingt en meedoet met de melodieën die ons verbinden.

“DIE GOEIE OUWE TIJD SHOW” is speciaal ontworpen voor verpleeg- en verzorgingshuizen, senioren wooncomplexen en woonzorgcentra, waar we een vleugje vreugde en nostalgie brengen naar elke hoek. Maar ook voor dagtochten en speciale gelegenheden zijn wij de perfecte gast.

Gene Travis staat klaar om uw gasten bij aankomst te begroeten, zijn gitaar in de hand en een glimlach op zijn gezicht. Zodra u aan boord bent, neemt hij plaats achter het keyboard en begeleidt hij ons op onze reis door de tijd, waar elke noot een verhaal vertelt en elke melodie een herinnering oproept.

Stap aan boord van “DIE GOEIE OUWE TIJD SHOW” en laat ons u meenemen op een onvergetelijke muzikale reis.

Wilt u meer weten over Gene Travis Senioren Show?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gene Travis Senioren Show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Gene Travis Senioren Show.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gene Travis Senioren Show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gene Travis Senioren Show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Gene Travis A Tribute To Elvis Presley

Gene Travis Bronco Billy

Gene Travis Charley From The Caribbean

Gene Travis De Pa Veriottie Act

Gene Travis

Gene Travis Gene Piërre De Lak-ei

Aanvraagformulier Gene Travis Senioren Show

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens