Culinair, Overig Entertainment, Winkelcentrum promotions

De zingende serveersters

Wilt u De zingende serveersters boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De zingende serveersters vindt u hier op deze pagina.

De Zingende Serveersters verassen uw gasten op een wel heel originele manier. Zij verzorgen uw evenement of diner op originele wijze: hapjes, drankjes of het gehele diner wordt zingend uitgeserveerd. Met twee tot vijf serveersters (eventueel aangevuld met uw eigen personeel) worden 80 tot 400 gasten met alle egards bediend.

Alle zingende serveersters hebben ruime ervaring in de horeca en elk evenement kan naar wens worden ingevuld. Van uw eigen bedrijfskleding tot avondjurken, van ballads tot disco, van een twee uur durend programma tot een avondvullende show, alles is mogelijk.

Alle optredens van De Zingende Serveersters worden als bijzonder ervaren, bij binnenkomst (en ontvangen met een drankje door één van de serveersters) hebben de gasten vaak niet eens door dat de serveersters live zingen. Wanneer dit duidelijk wordt zijn de gasten vaak vol ongeloof en verbaasd en worden de serveersters uitgetest.’ Uiteraard vinden wij dit prima, want wij kunnen overal tegen, behalve tegen kietelen!’ 

Een verrassende muzikale traktatie voor uw evenement!

Wilt u meer weten over De zingende serveersters?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De zingende serveersters is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De zingende serveersters.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De zingende serveersters ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De zingende serveersters zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier De zingende serveersters

Gegevens van het optreden

Contactgegevens