Winkelcentrum promotions

Maggy Ballonnen

Wilt u Maggy Ballonnen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Maggy Ballonnen vindt u hier op deze pagina.

Maggy betovert een ieder met haar stralende lach en haar geweldige ballonfiguren! Een hondje, een vlinder, een bloem, een aapje, een hartje met duifjes, een rare hoed en noem het maar op! 

Het wordt één groot ballonnenfeest als Maggy is geweest! 

Wilt u meer weten over Maggy Ballonnen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Maggy Ballonnen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Maggy Ballonnen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Maggy Ballonnen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Maggy Ballonnen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Ballonkarikaturist

Clown Menno

Ballonkarikaturiste

Aanvraagformulier Maggy Ballonnen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens