Winkelcentrum promotions

Ballonkarikaturiste

Wilt u Ballonkarikaturiste boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ballonkarikaturiste vindt u hier op deze pagina.

Ballonkarikaturen boeken is nieuw, origineel en verrassend! In een handomdraai wordt een ballonkarikatuur gemaakt van u of uw gasten.

De ballonnen zijn zeer goed te vormen en geven daarom een vrolijke en met luchtgevulde vergelijking van de persoon. Humor, verrassend en lijkend: ballonkarikaturen op uw feest!  Leuk voor jong en oud!!

Wilt u meer weten over Ballonkarikaturiste?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ballonkarikaturiste is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ballonkarikaturiste.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ballonkarikaturiste ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ballonkarikaturiste zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Maggy Ballonnen

Ballonkarikaturist

Clown Menno

Aanvraagformulier Ballonkarikaturiste

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens