Linda Wagenmakers

Wilt u Linda Wagenmakers boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Linda Wagenmakers vindt u hier op deze pagina.

Linda heeft landelijk bekendheid gekregen in haar hoofdrol als Kim in Miss Saigon. Zij begrijpt als geen ander hoe je met psychische druk om moet gaan als je in de showbizz zit, of dat nou in een studio, tijdens een concert voor duizend man of op een podium in een musical is. Haar podiumervaring en auditietips deelt ze dan ook graag met jou. Daarnaast heeft Linda een specialisatie in het coachen van mensen in podium presence.

Naast het musicalgenre waarin zij tevens workshops geeft, kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Linda heeft een grote passie voor stemgebruik bij allerlei genres zoals Klassiek, Gospel, Pop, Jazz, Rock en R&B.

YouTube video

Wilt u meer weten over Linda Wagenmakers?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Linda Wagenmakers is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Linda Wagenmakers.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Linda Wagenmakers ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Linda Wagenmakers zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Laura Fygi

Leona Philippo

Leonie Meijer

Aanvraagformulier Linda Wagenmakers

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens