Artiesten

Lewis Milton

Wilt u Lewis Milton boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Lewis Milton vindt u hier op deze pagina.

Onder deze noemer touren de vocale kanonnen Berget Lewis en CB Milton vanaf september 2002 door het circuit. Een meer dan unieke combinatie met de twee meest internationale soulvertolkers binnen onze landsgrenzen.

Berget Lewis werkte als zangeres met bijna alle grote namen in ons land. Om er een paar te noemen; Total Touch, Candy Dulfer, Ruth Jacott, Trijntje Oosterhuis, The Golden Earring, De Dijk en Karin Bloemen. Daarnaast zingt ze anoniem in talloze radio- en televisie commercials. In 1998 richtte Berget The Gospeltrain op, een absolute sensatie bestaande uit topvocalisten uit de bands van o.a. Total Touch, René Froger, Marco Borsato, Mai Tai, The Postmen en Lois Lane. Naast The Gospeltrain en Lewis*Milton bestijgt Berget regelmatig het podium met The Berget Lewis Soul Explosion, een superieure 70/80 ‘er jaren band, louter bestaande uit topmuzikanten.

CB Milton zit de soul in het bloed. Wie herinnert zich niet zijn grote hits ‘Send me an Angel’ en ‘It’s a loving thing’ uit de beginjaren negentig, of recentelijk ‘Something goin’ On’ een eigentijdse dance-track met DJ Mark van Dale, die zich in de zomer van 2001 tot de hoogste regionen van de hitlijsten wist op te werken. CB’s carrière bracht hem vrijwel automatisch over de grens. In België is hij razend populair en wat te denken van Frankrijk, Portugal, Oostenrijk, Duitsland, Polen, Rusland en zelfs Zuid-Afrika, waar hij uitzonderlijk veel platen heeft verkocht.

Lewis Milton kenmerkt zich door een energieke show, fantastische stemgeluiden en een internationale uitstraling. Het repertoire laat zich het beste omschrijven als een briljante hit-mix van internationale soulcovers.

Wilt u meer weten over Lewis Milton?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Lewis Milton is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Lewis Milton.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Lewis Milton ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Lewis Milton zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Def Rhymz

Raymond van het Groenewoud

AMMAR

Ryan Paris

Mick Harren

Aanvraagformulier Lewis Milton

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens