Artiesten

Laura van Kaam

Wilt u Laura van Kaam boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Laura van Kaam vindt u hier op deze pagina.

Laura van Kaam; singer-songwriter. Laura ademt muziek. Met haar ouders en twee oudere zussen is zij opgegroeid in een klein dorpje in de Achterhoek, een plek die voor haar nog steeds als thuiskomen voelt. 

Al snel won ze meerdere regionale prijzen en in 2012 won ze haar eerste grote prijs tijdens het Groot open Podium van Zuid Oost Nederland. En het echte grote werk moest toen nog komen!

In 2013 wint de dan 14-jarige Laura het populaire tv-programma The Voice Kids. Ruim 20.000 andere kandidaten wist zij achter haar te laten. Haar coach, Marco Borsato, is na al die jaren nog nauw betrokken. Er ontstond een waardevolle vriendschap, op muzikaal en persoonlijk gebied.

Laura tekende een platencontract en onderging een rollercoaster aan bijzondere momenten. Zo speelde ze meerdere keren voor het Koningshuis, op grote festivals, en in bijna elk groot theater van Nederland. Zelfs internationaal straalde ze op het podium van o.a. Disneyland Parijs en maakte zij opnames in de bekende Abbey Road Studios in Londen.

Met haar heldere stem, haar ontwapenende persoonlijkheid en positieve energie verovert Laura ieders hart en laat ze de luisteraar heel dichtbij komen. Laura is open en eerlijk, een jonge vrouw met nu al een turbulent verleden, die er niet voor terugdeinst om dit met haar publiek te delen.

Een optreden van Laura geeft energie. Het voelt alsof je met haar rond een kampvuur zit, of in een huiskamer. Van kleine, intieme liedjes tot meeslepende meezingers. Veel oude liedjes steekt zij in een eigen nieuw jasje. Haar voorliefde voor de muziekstijl country is dan ook zeker terug te horen in haar eigen muziek, maar ook in haar bewerkingen van liedjes als van Dolly Parton en Johnny Cash, e.v.a.

Een optreden van Laura is altijd oprecht en puur. En met groot gevoel voor humor. Laura maakte al meerdere theatershows, zong bijvoorbeeld ook op bruiloften, gala’s, festivals en op televisie. Al eerder heeft Laura wat eigen muziek laten horen aan Nederland. Een voorbeeld hiervan is het liedje “Just for a while”, die zij bij Humberto Tan aan tafel zong bij RTL Late Night. Een van haar grootste hoogtepunten beleefde zij in 2019. Tijdens de uitverkochte concertreeks van Marco Borsato in De Kuip zong zij een duet met Marco.  Momenteel werkt ze hard aan het uitbrengen van haar eigen muziek. Een spannend en mooi traject. 

YouTube video

Wilt u meer weten over Laura van Kaam?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Laura van Kaam is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Laura van Kaam.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Laura van Kaam ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Laura van Kaam zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Jennifer Ewbank

Iris Kroes

De Alpenzusjes

Cascada

Tabitha

Aanvraagformulier Laura van Kaam

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens