Artiesten

Suzanne Klemann

Wilt u Suzanne Klemann boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Suzanne Klemann vindt u hier op deze pagina.

Suzanne Marie Klemann is een  Nederlandse zangeres. Ze is vooral bekend als een van de twee zangeressen van de popgroep Lois Lane, die eind jaren 80 en begin jaren 90 populair was. In Loïs Lane zingt Suzanne Klemann samen met haar jongere zus. Daarnaast is zij lid van de band Girls Wanna Have Fun.

Halverwege de jaren 80 van de twintigste eeuw sloot ze zich aan bij Loïs Lane (de band opgericht door haar jongere zus) nadat een achtergrondzangeres was uitgevallen. Naast haar zangcarrière bij Loïs Lane presenteerde ze enige tijd televisieprogramma’s, waaronder Countdown: The Files op Veronica. Ook had ze in 1998 een gastrol in combat als Elsbeth Kerstens. Voor deze serie zong zij met Loïs Lane de titelsong in.

In 2016 was ze een van de deelnemers van het 17e seizoen van het realityprogramma Expeditie Robinson.

Wilt u meer weten over Suzanne Klemann?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Suzanne Klemann is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Suzanne Klemann.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Suzanne Klemann ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Suzanne Klemann zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Emma Heesters

Anita Meijer

A Butterfly Mind

Kim-Lian van der Meij

Davina Michelle

Aanvraagformulier Suzanne Klemann

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens