Laser Illusions

Wilt u Laser Illusions boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Laser Illusions vindt u hier op deze pagina.

Uniek in Nederland, presenteren Illusionist Luc en LaserX de nieuwe evolutie op het gebied van innovatief theater: Laser Illusions. 

De nieuwste lasertechnieken in combinatie met illusies, vormen een visueel verhaal met bewustwording als thema. Een innerlijk reis, uitgebeeld in magische symbolen: Een spectaculaire belevenis!
Ook zeer geschikt voor de zakelijke markt, ter ondersteuning van het presenteren van een nieuw logo, volledig aan te passen naar uw eigen verhaal en inzetbaar als apotheose tijdens een groot event of festival.

Wilt u meer weten over Laser Illusions?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Laser Illusions is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Laser Illusions.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Laser Illusions ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Laser Illusions zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

3d lasershow

Beambox

Laser Silhouettes

Aanvraagformulier Laser Illusions

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens