Beurzen, Overig Entertainment, Winkelcentrum promotions

Beambox

Wilt u Beambox boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Beambox vindt u hier op deze pagina.

Beambox; Verrassende act voor opening of als act tussendoor.

De Beambox
Het best te omschrijven als een gigantische harp van acht laserstralen.
Deze laserstralen reiken vanaf de podiumvloer tot hoog aan het plafond en waaieren vanaf daar uit over de hele zaal. Dit alleen is al een imposant gezicht. Alle stralen genereren bij onderbreking een audiosample en/of beeldfragment.

Magie, verbazing, interactie en communicatie
Omgeven door mystiek komt er uit het niets een mysterieuze gedaante op.
Hij ’tovert’ plotsklaps een gigantische harp van laser uit de grond. De act begint. Het publiek verbaast zich over de werking van dit bijzondere instrument. De Beambox performer onderbreekt, op theatrale wijze, willekeurig de stralen van de harp. Op een steeds heftiger wordende beat tovert hij de door de klant aangeleverde woorden om tot een muzikaal en uiteindelijk zeer swingend arrangement. Het hoogtepunt van de show wordt veelal gevormd door de interactie die gecreëerd wordt met het aanwezige publiek. Iedereen klapt mee op de themagerichte woorden. Tegen het eind van de act sluit de Beambox performer af met het thema van de dag, de belangrijkste pay-off of een aankondiging van een spreker. Het arrangement blijft heel vaak tot nog lang na het optreden hangen bij het publiek. 

Wilt u meer weten over Beambox?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Beambox is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Beambox.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Beambox ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Beambox zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Laser Illusions

3d lasershow

Laser Silhouettes

Aanvraagformulier Beambox

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens