Artiesten, Entertainment, Shows

La Voix Changez & La Voix Magique

Wilt u La Voix Changez & La Voix Magique boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van La Voix Changez & La Voix Magique vindt u hier op deze pagina.

Een nieuwe, verbluffende en verbazingwekkende show!

La Voix Changez is de nieuwste creatie van all round singer/entertainer Sandy Kandau.
In deze one woman show weet Sandy razendsnelle quick change magic te combineren met het live zingen van de laatste dance hits.

In luttele seconden weet ze het ene prachtige jurkje te verwisselen voor een nog leukere, en iedere keer mag het resultaat er zijn. De show duurt ca. 10 minuten en kan overal en altijd worden uitgevoerd. 
Dus bedrijfsevenement of dansfeest, bij aanvraag, als intermezzo of als finale, La Voix Changez is de ultieme act!

Het repertoire bestaat uit eigen versies van: 

 • Hello (Martin Solveigh) 
 • Just Dance (Lady Gaga)
 • Sweet dreams (Eurythmics)
 • La isla bonita (Gypsy version)
 • Mercy (Duffy)
 • At Last (Beyoncé)
 • Let’s get loud (Jlo)

La Voix Magique 

A beautiful singer, a wonderful voice, a stunning performance with the fastest quick-changes ever. Where she appears there is magic in the air… 

La Voix Magique is een geweldige nieuwe en orginele act die ca. 15 á 20 minuten duurt en die overal inzetbaar is. Op zoek naar een spectaculaire opening of opvallend intermezzo dan is dit de perfecte invulling die tevens kan worden gesplitst op de gelegenheid. 

La Voix Magique is een unieke combinatie van zang, dans en magie…

Zangeres Sandy Kandau brengt één lange medley van bekende stukken (zie voor de titels hieronder) en weet bij elk nummer een totaal nieuwe outfit te presenteren die ze in letterlijk secondes verwisseld. Haar geweldige stem gecombineerd met een perfecte choreografie maken dit optreden tot een bijzonder aangenaam geheel. 

Repertoire (alle nummers in eigentijdse remix-versies):

 • Fever 
 • Don’t cry for me Argentina (Spaans/Engels) 
 • Goldfinger
 • All that jazz
 • Daimonds are a girl’s best friend
 • New York, New York 
YouTube video

Wilt u meer weten over La Voix Changez & La Voix Magique?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over La Voix Changez & La Voix Magique is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van La Voix Changez & La Voix Magique.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over La Voix Changez & La Voix Magique ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over La Voix Changez & La Voix Magique zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Big Black & Beautiful

OG3NE

Aanvraagformulier La Voix Changez & La Voix Magique

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens