Artiesten

Kim-Lian van der Meij

Wilt u Kim-Lian van der Meij boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kim-Lian van der Meij vindt u hier op deze pagina.

(Akoestisch)

Kim-Lian, geboren in Nederland, komt uit een zeer muzikale familie en heeft daarmee de entertainment met de paplepel ingegoten gekregen. Op jonge leeftijd bracht ze internationaal haar eerste singels en albums uit, waarmee ze een aantal hits scoorde en talloze optredens verzorgde in zowel binnen- als buitenland. Na de vooropleiding aan de Amsterdamse particuliere Toneelschool kreeg ze verschillende rollen in TV series waaronder Kees & Co en de serie Onderweg naar Morgen, Bon Bini Beach en Fashion Planet. Tegelijkertijd zette Kim haar stappen op het toneel. In maar liefst tien (hoofd)rollen in uiteenlopende musicals is Kim-Lian een van de grootste sterren in de musical wereld. Hoofrollen in producties zoals Shrek de Musical, Legally Blond, Doe Maar! en Footloose brachten Kim-Lian maar liefst 7 nominaties voor beste actrice.

Naast haar acteerwerkzaamheden presenteerde Kim-Lian voor Jetix het populaire kinderprogramma Kids Top 20, waarvoor zij een Gouden Stuiver ontving voor “Beste Jeugdprogramma”. Via programma’s zoals Junior Eurovisie Songfestival, Junior Dance en Love4ever werd Kim-Lian het gezicht van het grote amusement met presentaties voor onder andere Sta Op Tegen Kanker, Strictly Come Dancing en het prestigieuze Gouden Televizier Gala bij de AVRO.

Inclusief pianist.
Inclusief technicus en monitor/ A-set.

YouTube video

Wilt u meer weten over Kim-Lian van der Meij?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kim-Lian van der Meij is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kim-Lian van der Meij.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kim-Lian van der Meij ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kim-Lian van der Meij zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Amy Winehouse Tribute

Pianiste Sascha

Samantha Steenwijk

Ruth Jacott

Sandy Kandau

Aanvraagformulier Kim-Lian van der Meij

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens