Artiesten, Entertainment

Kim de Boer

Wilt u Kim de Boer boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kim de Boer vindt u hier op deze pagina.

Het grote publiek kent Kim de Boer als finale kandidaat van The Voice Of Holland. Maar de muzikante heeft nog veel meer kanten, die ze graag een breed publiek wil laten zien. Haar album kwam in 2013 uit.
Haar eerste schreden op het muzikale vlak zette ze als meisje van zes. Toen haar oudere zus pianoles kreeg, speelde Kim al snel alles na. Er bleek geen houden meer aan: ze had haar passie ontdekt. Al van kinds af aan schreef ze eigen liedjes en liep hele dagen te zingen à la haar idolen Whitney Houston en Mariah Carey. Kim was veel te verlegen om haar muziek ook buitenshuis te laten horen, tot ze op de middelbare school meedeed aan een talentenjacht. De combinatie van een zelfgeschreven nummer mogen zingen en zichzelf begeleiden op de piano trok haar over de streep. Ze won, en besloot ter plekke dat ze door wilde in de muziek. Na een succesvolle auditie voltooide ze de zangopleiding aan het conservatorium in Alkmaar.

Tijdens én na haar opleiding bracht Kim wat ze leerde in de praktijk. Vanaf haar achttiende deed ze solo-optredens en bouwde een lokale bekendheid op. Ze deed mee met radio-talentenjacht BNN For Live en won, wat haar meerdere radio-optredens en een dag in de opnamestudio opleverde. Kim speelde in befaamde coverbands en bij Booming Pianos, tourend door heel Nederland. Daarnaast gaf ze zangworkshops voor middelbare scholieren en later lessen aan huis, werkte als dirigent en arrangeur met meerdere koren. 

In 2010 deed Kim mee aan het eerste seizoen van The Voice Of Holland, en viel meteen op met haar geheel eigen versie van Adam Lamberts hit Whataya Want From Me, waarvoor alle vier de juryleden tijdens de blind auditions hun stoel omdraaiden. Kim koos voor coach Angela Groothuizen en behaalde de finale. Het programma leverde haar een eerste hitsingle op, Change. Daarnaast werd ze door John de Mol persoonlijk gevraagd mee te doen aan de nationale voorronde voor het Eurovisie Songfestival, waar ze imponeerde met het prachtige liedje Children Of The World. Ze won niet, maar toch ging Kim met een goed gevoel naar huis. En besloot, tijdens die terugrit: ‘Nu is het míjn tijd’. Ze zou nu háár ding doen.

Een eigen album was al jaren Kims droom, dus benaderde ze Ton Dijkman, bekend als topdrummer bij onder meer Marco Borsato maar daarnaast ook producer en eigenaar van een studio. Met haar demo van elf nummers gingen ze aan de slag.  Het eerste resultaat van die samenwerking is de single Back, een midtempo nummer waarmee Kim een sterk voorproefje geeft van haar debuutalbum. Dat is gevuld met de stijl waar haar hart ligt: pop met een souljasje en een ‘typisch Kim-geluid’. Dat smaakt naar meer.

Wilt u meer weten over Kim de Boer?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kim de Boer is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kim de Boer.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kim de Boer ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kim de Boer zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Ria Valk

The Triolettes

Suzanne Klemann

Cindy

Maribelle

Aanvraagformulier Kim de Boer

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens