Artiesten

Johannes Rypma

Wilt u Johannes Rypma boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Johannes Rypma vindt u hier op deze pagina.

Johannes Rypma werd bekend door zijn deelname in The Voice of Holland. In het derde seizoen haalde hij de finale. Daarin werd hij weliswaar tweede, maar als publiekslieveling had hij inmiddels landelijke bekendheid vergaard. 

Na een aantal jaren als tape-act door het land te zijn gegaan startte hij zijn eigen band, The Bounty Hunters. Johannes treedt met dit powertrio nog altijd regelmatig op. 

Inmiddels heeft Johannes aangegeven weer beschikbaar te zijn voor solo-optredens. Johannes weet als geen ander hoe hij het publiek moet bespelen. Hij begeleidt zichzelf op de gitaar en in een enerverende, drie kwartier durende set, weet hij elk publiek te betoveren. Met meezingers, covers en hier en daar een eigen liedje heeft hij een uitgebalanceerd programma dat overal zal aanslaan. 

Wilt u meer weten over Johannes Rypma?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Johannes Rypma is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Johannes Rypma.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Johannes Rypma ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Johannes Rypma zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Hazes Tribute Show

Schorre Chef & MC Vals

De goldies

Beauty Brother

Henk Poort

Aanvraagformulier Johannes Rypma

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens