Artiesten, Entertainment, Events, Muziek, Shows

Jimmy van den Nieuwenhuizen Band

Wilt u Jimmy van den Nieuwenhuizen Band boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jimmy van den Nieuwenhuizen Band vindt u hier op deze pagina.

De Jimmy van den Nieuwenhuizen Band is dé begeleidingsband voor de artiesten van nu. Onder leiding van de dynamische drummer Jimmy, is deze energieke band bekend van evenementen zoals Vrienden van Amstel LIVE, The Streamers, en tv-programma’s zoals Paul Pakt Uit en De Uitmarkt: Mooier Dan Ooit.

Meer dan tien jaar geleden ontstond de band uit de vaste begeleidingsgroep van Roel van Velzen. Inmiddels hebben Jimmy en zijn band met vrijwel elke prominente Nederlandse artiest opgetreden. Met hun unieke sound en een flinke dosis rock ’n roll, weten ze elk repertoire in elke gewenste configuratie tot leven te brengen.

De Jimmy van den Nieuwenhuizen Band staat garant voor muzikale excellentie en een onvergetelijke ervaring, ongeacht de gelegenheid.

Wilt u meer weten over Jimmy van den Nieuwenhuizen Band?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jimmy van den Nieuwenhuizen Band is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jimmy van den Nieuwenhuizen Band.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jimmy van den Nieuwenhuizen Band ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jimmy van den Nieuwenhuizen Band zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Gene Travis One Man Show Band

Karaoke In Tha Mix

The Cala Swing Project

Chris Alain

LAURA ROSS

Aanvraagformulier Jimmy van den Nieuwenhuizen Band

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens