Artiesten, Culinair, Entertainment, Events, Festival, Recreatie, Shows

Jeremy Hazeleger

Wilt u Jeremy Hazeleger boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jeremy Hazeleger vindt u hier op deze pagina.

Jeremy Hazeleger zou je kunnen kennen als deelnemer van ‘The Voice of Holland’ in 2017 of als kandidaat van ‘Topper Gezocht’ waar hij het tot de halve finale schopte. Daarnaast heeft de zanger uit Houten een bijdrage geleverd aan de theatershow van Karin Bloemen. Na deze ervaringen vond hij het de hoogste tijd de studio in te duiken om iets voor zichzelf te laten produceren.

Bij optreden met meer dan 100 gasten komen tegen meerprijs standaard 2 danseressen mee.

YouTube video

Wilt u meer weten over Jeremy Hazeleger?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jeremy Hazeleger is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jeremy Hazeleger.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jeremy Hazeleger ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jeremy Hazeleger zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Jeremy’s Foute Feestje

Menno Aben

Raymond van Barneveld

Aanvraagformulier Jeremy Hazeleger

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens