Artiesten

Menno Aben

Wilt u Menno Aben boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Menno Aben vindt u hier op deze pagina.

Menno is geboren op 24 februari 2000 in Leiderdorp en groeit op in Alphen aan de Rijn, waar hij nog steeds woont. Muziek triggerde hem al op jonge leeftijd. Als kind werd hij meteen stil wanneer moeder Berlinda een liedje voor hem zong. Op bruiloften greep hij graag de microfoon en zong uit volle borst Toppertje en een breezer ananas.

Naast het zingen had Menno nog een passie; voetballen. Ook hierin bleek hij een natuurtalent. Zijn voetbalcarrière ging zelfs voor het zingen. Vanaf zijn tiende tot vijftiende levensjaar hield hij zich dan ook veel minder bezig met zang.

Totdat de boyband Square werd opgericht en Menno de vierde boy mocht zijn. Talentenjachten werden gewonnen en een optreden op het Rijnplein in zijn woonplaats Alphen aan de Rijn, was een groot succes. Daarnaast deed hij mee aan Duitse talentenjachten.

Toen de boyband uit elkaar viel, ging Menno solo verder. Hij meldde zich in 2018 aan bij The Voice Of Holland. Menno kwam moeiteloos door de eerste ronden. Alle vier stoelen draaiden unaniem voor hem om. Hij overleefde ook nog eens de knock-out en drie live shows. Menno mocht zich uiteindelijk prijzen met een vierde plek.

Er werd een writerscamp gehouden waarbij twintig componisten twee dagen lang, speciaal voor Menno, de mooiste liedjes schreven. Uit deze reeks werd zijn eerste single Allerliefste gekozen. En daar blijft het natuurlijk niet bij. Het team Menno Aben is constant bezig om de jonge zanger te begeleiden naar een roemrijke carrière.

Wilt u meer weten over Menno Aben?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Menno Aben is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Menno Aben.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Menno Aben ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Menno Aben zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Menno Aben

Gegevens van het optreden

Contactgegevens