Artiesten

Ivar Oosterloo

Wilt u Ivar Oosterloo boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ivar Oosterloo vindt u hier op deze pagina.

Ivar Oosterloo schrijft sinds zijn 13e zelf nummers en zat in de groep bij o.a. Ferry Doedens. Ivar Oosterloo schrijft al vanaf zijn dertiende jaar zijn eigen muziek. Hij heeft verschillende muziekstijlen geprobeerd en zat in een groep samen met Ferry Doedens. Een ding is duidelijk; pop / soul is helemaal zijn genre!

Met het nummer ‘Breakeven’ wist Ivar Oosterloo een positie te bemachtigen in de iTunes Download Top 100.

YouTube video

Wilt u meer weten over Ivar Oosterloo?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ivar Oosterloo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ivar Oosterloo.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ivar Oosterloo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ivar Oosterloo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Flemming

Danzel

Donnie

Zanger Kafke

Alain Clark

Aanvraagformulier Ivar Oosterloo

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens