Artiesten

Thomas Berge

Wilt u Thomas Berge boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Thomas Berge vindt u hier op deze pagina.

Dat Chiel Ottink(1990) op 13-jarige leeftijd voor het eerst het podium beklomals Thomas Berge weet iedereen. Maar dat Thomas als jongste artiest ooit deZilveren Harp ontving, diverse nummer-1 hits scoorde en meermaals op eigenkracht de HMH uitverkocht, is minder bekend.Thomas’ prestaties zijn wat dat betreft bijna net zo indrukwekkend als zijnvocale kwaliteiten. Want zingen kan ie als geen ander. Zijn enorme stembereik,controle, timbre en tekstbeleving maakten hem tot een geliefde deelnemer aanDe Beste Zangersin2020.De zoektocht naar zichzelf hoor je terug in zijn muziek. Die weg kende pieken endalen, maar nooit verloor hij de liefde voor het zingen. Thomas weet dat hij altijdop zijn zangstem kan vertrouwen. Zijn vizier staat weer op scherp en hij laat zichdoor niemand meer afleiden van zijn doel: zijn bijzondere talent inzetten om tezingen voor iedereen die het wil horen. Met liefde en passie!

YouTube video

Wilt u meer weten over Thomas Berge?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Thomas Berge is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Thomas Berge.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Thomas Berge ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Thomas Berge zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Dennie Christian

Ronnie Flex

Donnie

Jamai

Johannes Rypma

Aanvraagformulier Thomas Berge

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens