Artiesten

Glen Faria

Wilt u Glen Faria boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Glen Faria vindt u hier op deze pagina.

Glen Faria, vroeger bekend als MC Fit, is een veelzijdige creatieveling uit Amsterdam. Naast hiphopartiest is Glen theatermaker en songwriter. ?Voor het brede publiek wordt Glen bekend als lid van de hiphopformatie Flinke Namen, die hij samen met Sef, Murth the Man-O-Script en The Flexican vormt. In 2009 verschijnt het debuutalbum van deze groep, met hits als ‘Wolken’ en ‘Als Zij Langs Loopt’.

Na het succes met Flinke Namen richt Glen zich onder zijn toenmalige artiestennaam MC Fit op zijn solowerk. In 2013 verschijnt zijn debuutalbum ‘Glen Faria’. Later dat jaar was hij ook te zien in de film ‘Roffa’.

In 2018 bracht Davina Michelle een nieuwe versie van Faria’s nummer ‘Duurt Te Lang’ uit. Hiermee scoorde ze een grote hit. Ook zanger Tino Martin bracht een cover uit van een Faria track, namelijk ‘Zij Weet Het’.

Glen staat bekend om zijn oprechte muziek, waarbij hij zang en rap moeiteloos met elkaar combineert. Momenteel focust hij zich vooral op songwriting en draagt hij achter de schermen bij aan de ontwikkeling en het succes van verschillende artiesten.

YouTube video

Wilt u meer weten over Glen Faria?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Glen Faria is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Glen Faria.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Glen Faria ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Glen Faria zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

George Michael Imitator

David Vandyck

Sven Versteeg

Raymond van het Groenewoud

Beauty Brother

Aanvraagformulier Glen Faria

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens