Artiesten

Henk westbroek

Wilt u Henk westbroek boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Henk westbroek vindt u hier op deze pagina.

Voor Henk Westbroek (Utrecht 1952) is het woord ‘duizendpoot’ uitgevonden. De zanger van Het Goede Doel, schrijver van popklassiekers als België (Is er leven op Pluto?), Vriendschap en de solohit Zelfs je naam is mooi, werkte als afgestudeerd socioloog bij het Nederlands Instituut voor Sociaal Seksuologisch Onderzoek, presenteerde jarenlang het populairste radioprogramma op 3FM (Denk aan Henk), stond aan de basis van politieke partijen als Leefbaar Utrecht en Leefbaar Nederland en werd door Pim Fortuyn gezien als diens ideale tweede man. En naast zanger, tekstschrijver, radiopresentator, politicus en criticus was Henk ook nog eens acteur. Over een duizendpoot gesproken…

Als uitbater van het Utrechtse rockcafé Stairway to Heaven werd Westbroek bovendien één van de beroemdste horecaondernemers van Nederland. Henks cynisme en droge humor zijn geliefd en gevreesd. Want vriend en vijand weten: Henk is niet bang om stelling te nemen. Dit boek is daarvan het ultieme bewijs. Het vertelt het complete levensverhaal van Henk Westbroek in diens eigen woorden. Zonder schroom, uitgesproken, dwars en geestig.

Dat Henk Westbroek nog altijd actueel is bewijzen zijn huidige activiteiten. Hij werkt samen met producer René Meister aan zijn laatste plaat. Dit album komt uit in april 2020. Maar voor wie niet kan wachten: Spotify en YouTube zijn al rijkelijk gevuld met de liedjes die op dat album zullen staan. Je kunt deze singles trouwens ook al kopen in iTunes. Tevens is Henk Westbroek sinds september 2019 mee op tour met de Nederpop All Stars. Net als zijn oud-collega van Het Goede Doel, Henk Temming, ook al eens deed in 2017.

YouTube video

Wilt u meer weten over Henk westbroek?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Henk westbroek is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Henk westbroek.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Henk westbroek ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Henk westbroek zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Peter Douglas

Frank Galan

Bizzey

Yes-R

Double DJ’s

Aanvraagformulier Henk westbroek

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens