Artiesten

Gini Politi

Wilt u Gini Politi boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Gini Politi vindt u hier op deze pagina.

Door de jaren heen heeft Gino de nodige ervaringen opgedaan in Cafés, op chique Diner Party’s, Themafeesten, Braderieën, Gala’s, Modeshows, Bedrijfsfeesten, Sportevenementen, Grote Concerten en zelfs bij Kerkdiensten. Een all-round performer Hoewel Gino volledig allround is, lukt het hem toch elke keer om een evenement te voorzien van een extra ingrediënt: zijn mediteraanse passie wordt temperamentvol gebracht.

Met zijn grote hit “VIVA LA MAMMA” wordt natuurlijk het accent op de Italiaanse muziek gelegd, maar juist de opzwepende, ritmische en tropische Zuid-Amerikaanse klanken begeleid door percussie zullen u vanzelfsprekend aan het dansen krijgen. Of liever swingen op een evergreen? Ook dat kan! Wanneer u het wenst, kan Gino met zijn uitgebreide repertoire zelfs een sprongetje maken naar het Nederlandstalige lied. Alles is mogelijk en helemaal niets moet. En juist dat maakt een optreden van Gino uniek in zijn soort. Wanneer u een rustig en sfeervol diner organiseert kan Gino op gepaste wijze de muzikale omlijsting verzorgen.

YouTube video

Wilt u meer weten over Gini Politi?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gini Politi is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Gini Politi.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gini Politi ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gini Politi zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Wesly Bronkhorst

Ronnie Tober

Rob van Daal

Peter Koelewijn

Fred van Boesschoten

Aanvraagformulier Gini Politi

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens