Artiesten

Donny Roelvink

Wilt u Donny Roelvink boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Donny Roelvink vindt u hier op deze pagina.

De 19-jarige Donny Roelvink is de laatste jaren flink bezig met zijn fitte levensstijl. Op zijn YouTube kanaal ‘Donny Roelvink, get fit the easy way’ werkte hij samen met zijn volgers aan een strak lichaam door middel van voedings- en sporttips.

Naast zijn successen op het internet is Donny ook bekend van de reality serie ‘De Roelvinkjes’ en heeft hij sinds kort, samen met zijn broer Dave, een eigen reality serie genaamd ‘De Roelvinkjes: Dave En Donny Doen Zaken’. In deze serie speelt zijn interesse in sport een belangrijke rol. Samen met Dave start hij een club waar je overdag terecht kan om te sporten met Donny en waar ’s avonds gefeest wordt met Dave.

Ook is Donny een graag geziene gast op radio en TV. Zo was hij de afgelopen weken o.a. te gast bij de ‘Frank en Vrijdag Show’ op Radio 538 en bij ‘De Dino Show’. Daarnaast zal hij in juni te zien zijn bij het Glamour Health Challenge Event waar hij samen met andere BN’ers een workout zal geven op muziek van bekende DJ’s.

YouTube video

Wilt u meer weten over Donny Roelvink?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Donny Roelvink is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Donny Roelvink.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Donny Roelvink ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Donny Roelvink zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Dutch Boys

Ferry Doedens

Vader Abraham

Gene Travis One Man Show Band

Joeri Plaizier

Aanvraagformulier Donny Roelvink

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens