Artiesten

DJ Dave McGullen

Wilt u DJ Dave McGullen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van DJ Dave McGullen vindt u hier op deze pagina.

Dave McCullen is geen onbekende in de Belgische dancescene en ook deze single B*TCH zal niet lang ongekend zijn. B*TCH kwam op #1 binnen in de dance-charts, na de eerste week van de vinylrelease. In de Clubs is het nu reeds een tophit. Je kan B*TCH omschrijven als happy elektro house met een heel herkenbare crossover vocalline. Deze track is een ongelooflijk gestoorde dancefloorfiller.

Zoals in de videoclip te zien is, (check out the video) is deze track voor zowel jong als oud. Meer dan driehonderd 55-plussers deden mee aan de videoclip en bezorgde B*tch een ongelooflijke hype. Op dit moment krijgt Dave McCullen diverse aanbiedingen van buitenlandse platenlabels. Het zal dus niet enkel een Belgische dancehit blijven.

YouTube video

Wilt u meer weten over DJ Dave McGullen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over DJ Dave McGullen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DJ Dave McGullen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over DJ Dave McGullen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over DJ Dave McGullen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

DJ Timmie Tirol

DJ Maurice Apres-Ski Safari

Crazy DJ Team On Tour

DJ Maurice

Dj Wipneus en Pim

Aanvraagformulier DJ Dave McGullen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens