Entertainment

DJ Calvin Rigter

Wilt u DJ Calvin Rigter boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van DJ Calvin Rigter vindt u hier op deze pagina.

Calvin Rigter, geboren in Tilburg, is vanaf jongs af aan al actief bezig met creëren van muziek. Zijn passie voor het vak, wat begon met het bespelen van de elektrische gitaar, heeft hem gemaakt tot allround DJ van vandaag de dag. Disco, 90’s, House, Moombathon, Nederlandstalig of Top 40, alles kan door DJ Calvin Rigter aan elkaar worden gedraaid voor een complete, sfeervolle maar vooral energieke avond, waarin interactie met het publiek centraal staat. Hij een bekend gezicht geworden in het nachtleven van Tilburg, war hij doordeweeks of in het weekend achter de draaitafel te vinden is in de diverse uitgaansgelegenheden van de stad. Daarnaast is hij vaak te zien als DJ op bruiloften of privé feesten/ evenementen in binnen- en buitenland, waar hij het publiek de avond van hun leven bezorgt. 

in izjn brije tijd is hij regelmatig bezig met het produceren van zijn eigen muziek of bootlegs. Mat zijn veelzijdigheid, passie, frisse kijk op de trends van nu en capaciteit om in te spelen op de wensen van het publiek, biedt Dj Calvin Rigter garantie voor een geslaagd evenement. 

Wilt u meer weten over DJ Calvin Rigter?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over DJ Calvin Rigter is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DJ Calvin Rigter.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over DJ Calvin Rigter ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over DJ Calvin Rigter zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

AfroJack

Dj Wipneus en Pim

DJ Paul Elstak

DJ Galaga Pump It Up Tour

Crazy DJ Team On Tour

Aanvraagformulier DJ Calvin Rigter

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens