Overig Entertainment, Seizoenen, Winkelcentrum promotions

Dikke en dunne piet op stelten

Wilt u Dikke en dunne piet op stelten boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dikke en dunne piet op stelten vindt u hier op deze pagina.

Deze pieten lopen met hun stelten door het publiek. Zo zien ze geen enkel kind over het hoofd. De dikke piet wil de pepernoten niet uitdelen, maar alles zelf opeten.. De dunne piet houdt gelukkig alles in de gaten, want het snoepgoed is nou eenmaal voor de kinderen. 

Wilt u meer weten over Dikke en dunne piet op stelten?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dikke en dunne piet op stelten is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dikke en dunne piet op stelten.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dikke en dunne piet op stelten ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dikke en dunne piet op stelten zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Super skate pieten

Dora & Diego

Waar zijn de pietjes?

Pieten Paspoort

Zandmachine

Aanvraagformulier Dikke en dunne piet op stelten

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens