Artiesten, Entertainment

De Leukste Obers van Nederland

Wilt u De Leukste Obers van Nederland boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Leukste Obers van Nederland vindt u hier op deze pagina.


Stel u voor: een feestelijk evenement waar de sfeer bruist van plezier en vermaak. Een vleugje chaos, een snufje humor, en een flinke dosis vermakelijkheid – dat is precies wat “De Leukste Obers van Nederland!” brengen.

Al meer dan twee decennia betoveren zij Nederland en België met hun komedie act. Maar wees gerust, u hoeft niet op te staan. Laat het aan deze absurdistische neven over om uw gasten te vermaken terwijl u ontspant. Met een onberispelijk cv en een talent voor chaos, brengen ze een unieke flair naar elk evenement.

Van het knoeien met wijn tot het presenteren van een dansact die zelfs de meest stijve gasten doet bewegen, “De Leukste Obers van Nederland” zijn een onvergetelijke toevoeging aan elke gelegenheid. Hun veelzijdigheid kent geen grenzen – van ontvangst tot entertainment, van het openen van het buffet tot het geven van speeches, zij doen het allemaal, met een glimlach en zonder blikken of blozen.

Elk detail van hun optreden wordt afgestemd op uw wensen, thema en locatie. Met twee professionele improvisatie-acteurs aan het roer, bent u verzekerd van een unieke en onvergetelijke ervaring.

Benieuwd naar wat deze charmante chaosmakers voor uw evenement kunnen betekenen?

Wilt u meer weten over De Leukste Obers van Nederland?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Leukste Obers van Nederland is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Leukste Obers van Nederland.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Leukste Obers van Nederland ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Leukste Obers van Nederland zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Das Festteam

Esther & Anita ‘Just a little bit more’

El Duo

Jan & Joop

Duo 2Rumble

Aanvraagformulier De Leukste Obers van Nederland

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens