Overig Entertainment, Shows, Winkelcentrum promotions

De huiskamer van Sint show

Wilt u De huiskamer van Sint show boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De huiskamer van Sint show vindt u hier op deze pagina.

In deze huiskamer van Sint show staan natuurlijk Sinterklaas en de kinderen centraal. Een afwisselende interactieve show met de goochel piet, spelletjes en zang. Daar voor staan de 2 pieten voor garant!! En natuurlijk komen diverse kinderen gezellig bij Sinterklaas. Geheel aanpasbaar te maken aan de wensen.

Wilt u meer weten over De huiskamer van Sint show?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De huiskamer van Sint show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De huiskamer van Sint show.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De huiskamer van Sint show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De huiskamer van Sint show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Workshop voor kinderen

Skypen met Sinterklaas

Virtuele smurf speurtocht

Twinkelshow

Dikke en dunne piet op stelten

Aanvraagformulier De huiskamer van Sint show

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens