Muziek

Dazz

Wilt u Dazz boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dazz vindt u hier op deze pagina.

De band Dazz is een nieuw allround orkest voor al uw feesten, partijen, bruiloften, personeelsfeesten en feesttenten. De band Dazz bestaat uit 7 personen waarvan 1 zanger en 2 zangeressen. Met een uitgekiend repertoire zijn zij voor elk feest inzetbaar. De nieuwste hits uit de top 40 worden elke maand bijgehouden, maar ook oudere nummers uit de jaren ’70/’80/’90 zullen op uw feest zeker gespeeld kunnen worden. Ook de gezellige nummers die uw avond tot een succes maken, zullen zeker niet overgeslagen worden.

De band speelt naast hun normale sets ook thema sets zoals bijvoorbeeld: ABBA Tribute , Back to the 80-ties e.d. Verzoekjes kunt u door geven. Wij proberen altijd aan uw muziekwensen te voldoen, mits tijdig aangevraagd. Uitgerust met een kleine of grote PA & licht installatie kan de band Dazz vrijwel alle zalen aan. Het volume wordt in overleg met de klant bepaald. Speelsets duren meestal 4 x 45 minuten, maar u kunt ook kiezen voor een show van een 1 uur en 30 minuten.

De muzikanten hebben met veel bekende artiesten gewerkt zoals o.a. Lee Towers – Elize – Rob Crosby (USA, liedjesschrijver van o.a. Ilse de lange), Albert West, Rene Shuman , Maud (van Idols 2) , Jim , Hint , Rob de Nijs en bijvoorbeeld Bløf. Op hun cd die momenteel in voorbereiding is zullen o.a. verschillende liedjes van Rob Crosby te horen zijn die Rob speciaal voor Dazz heeft geschreven. Dazz treed op in duo-trio en band vorm. Of de band nu moet knallen – op de achtergrond of gewoon als Dance band, Dazz kan het allemaal aan. Met Dazz haalt u een top Orkest in huis.

YouTube video

Wilt u meer weten over Dazz?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dazz is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dazz.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dazz ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dazz zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Sambaband

Legends

Level 6

Kraak & Smaak

FloorJaxx

Aanvraagformulier Dazz

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens