Artiesten

David Vandyck

Wilt u David Vandyck boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van David Vandyck vindt u hier op deze pagina.

David Vandyck; wij garanderen u smaakvolle ambiance met zijn gekende hits ‘Met heel mijn hart’, ‘Een superlange nacht’, ‘Een glas koele witte wijn’, ‘Wat een wonder’, enz… Uiteraard brengt deze fantastische performer ook een greep uit de meest gekende liedjes van de ‘Koning van het Vlaamse Lied’ Will Tura (naar aanleiding van zijn meest recentste album). Hij heeft een warme stem, de stijlvolle looks, het enthousiasme en de voorliefde voor de Nederlandstalige muziek.

YouTube video

Wilt u meer weten over David Vandyck?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over David Vandyck is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van David Vandyck.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over David Vandyck ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over David Vandyck zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Ronnie Tober

Gene Travis Gene Piërre De Lak-ei

Jared Grant

ANDRE VAN DUIN TAPE ACT

Erik Dikeb

Aanvraagformulier David Vandyck

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens