Artiesten

Danzel

Wilt u Danzel boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Danzel vindt u hier op deze pagina.

Danzel is de artiestennaam van Johan Waem, een Belgisch zanger. Hij geraakte bij de laatste 50 van Idool 2003. In het verleden was Johan Waem zanger/bassist bij de Nederpopband “Scherp op Snee”. Hij deed ook de backingvocals bij de L.A. Band en heeft een tijdje gewerkt in een karaokebar in Beveren-Waas.

Na het Idool-avontuur maakt hij zijn debuut met het liedje “Pump It Up” een remake van de Black & White Brothers. Met een beperkte release op yellow vinyl kreeg hij aandacht in andere landen, zoals Frankrijk. Naast “Pump It Up” werd ook “You Are All Of That” uitgebracht. In september 2004 ligt er al een album “In The Name of The Jam” klaar in de winkel. Dit jaar bracht hij de single “You Spin Me Round” uit.

Danzel verschijnt ook als gastartiest op het in november 2007 gereleaste solo-album Registrated van Regi Penxten, om precies te zijn op het nummer What is life

YouTube video

Wilt u meer weten over Danzel?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Danzel is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Danzel.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Danzel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Danzel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Bart Peeters

Frank Smeekens

Alex

Jim Bakkum

Marcel de Groot

Aanvraagformulier Danzel

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens