Artiesten

Ferry Doedens

Wilt u Ferry Doedens boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ferry Doedens vindt u hier op deze pagina.

Sinds april 2009 speelt Doedens de rol van Lucas Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden.
In 2011 gaat Ferry in zijn vrije tijd steeds vaker de muziekstudio in aangezien het zingen weer gaat kriebelen en medio mei 2011 brengt hij zijn eerste solo single “Bij Mij” uit. In februari 2013 volgt zijn tweede single “Hoger en Verder” en in september van dat jaar “Droom over jou” samen met rapper Billy Dans.
Medio 2012 is Ferry Doedens de stemacteur die Ted in de animatiefilm Lorax vertolkt. Ook zijn droom komt uit met de (alternate) rol van prins Fiyero in de musical ‘Wicked’ die hij vertolkt naast zijn rol als Lucas in Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook krijgt hij in 2012 de rol van Bo Monti in de AVRO jeugdserie “De Vier van Westwijk, de verdwijning van Bo Monti”

Op presentatievlak krijgt Ferry de mogelijkheid om zich te ontwikkelen. Zijn presentatie debuut is in 2013 het tv-programma “Het Beste van Idols Worldwide” bij RTL5 en al snel daarna volgt de backstage presentatie bij RTL4 “X-factor”. In oktober 2013 is Ferry Doedens genomineerd voor de gouden Televizier’s Ring in de catagorie “Talent Award” .

In 2014 deed Ferry mee aan Expeditie Robinson waarmee hij hoge ogen gooide. Ook het muziekprogramma Maestro, de film Sneekweek en het programma Dance Dance Dance mochten op zijn cv bijgeschreven worden. Na het eerste seizoen van Nieuwe Tijden vervolgde Ferry zijn carrière wederom in het theater waar hij schitterde als Danny Zuko in de Stage Entertainment productie Grease. Hierna volgde een glansrol in de Bodyguard. Ook bracht hij in 2017 sinds lange tijd een nieuwe single uit.
2018 staat wederom in het teken van muziek. Naast Goede Tijden Slechte Tijden komen er mooie projecten aan.

Wilt u meer weten over Ferry Doedens?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ferry Doedens is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ferry Doedens.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ferry Doedens ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ferry Doedens zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Bart Herman

Yes-R

Mile

Ferry de Lits

A3aan Drost

Aanvraagformulier Ferry Doedens

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens