Sprekers

Danielle de Jonge

Wilt u Danielle de Jonge boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Danielle de Jonge vindt u hier op deze pagina.

Als expert in eigentijdse klantrelaties help ik professionals en ondernemers om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. De stijl van mijn presentaties, workshops en boeken is nuchter, heel erg praktisch en met humor. Het doel: klanten helpen zich onderscheidend te profileren en op doeltreffende wijze klanten te vinden en houden.

Wilt u meer weten over Danielle de Jonge?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Danielle de Jonge is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Danielle de Jonge.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Danielle de Jonge ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Danielle de Jonge zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Danielle de Jonge

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens