Shows

Crazy DJ Team On Tour

Wilt u Crazy DJ Team On Tour boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Crazy DJ Team On Tour vindt u hier op deze pagina.

Eindelijk is het zover, de 2 mafste en meest gestoorde DJ’s van Nederland gaan de discotheken, feestzalen en feesttenten onveilig maken met hun nieuwe show. Het belooft een super spektakel te worden op het podium: veel give-aways, veel interactie en natuurlijk 2 DJ’s die het publiek letterlijk op de kop krijgen.

Ze zwepen het publiek op, vanaf het podium, in de zaal, op de wc. Het maakt allemaal niet uit, als de microfoon maar mee kan. Tevens wordt het publiek getrakteerd op echte zangkunsten van deze 2 helden! Gillende meiden, bloemen (met bloempotten!) en een groot superfeest zijn het gevolg. De aller-leukste, nietszeggende dingen gebeuren op het podium. Diverse artiesten worden geïmiteerd en er is een heuze luchtgitaarspeel wedstrijd!

Inmiddels zijn er al 2 singles verschenen van deze jongens, namelijk “Mooie Meisjes” en “Mijn Kijkdoos“.

De show is uitgerust met een professionele geluidsinstallatie (die als het goed is niet kapot kan) en een mega vette lichtshow (die ook uit kan!).

Standaard bestaat de show uit:

  • Het Crazy DJ Team
  • Mega Strakke DJ Booth B + Monitor Set
  • Lichtshow met diverse effecten en movingheads
  • Veel give-aways zoals T-shirts, breakstaafjes, discobrillen, enz enz enz..
  • Promo Posters (20stuks)

Nu ook te boeken:

  • Zin in een Feesttourtje (als U al geluid heeft, of niet veel ruimte heeft…)
  • Crazy Jacuzziparty (Crazy DJ Team, 2 crazy Babes, 2 jacuzzi’s, licht/geluid & give-aways)
  • Extra geluid voor feesttenten (dat ook niet kapot kan, als het goed is)

Wilt u meer weten over Crazy DJ Team On Tour?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Crazy DJ Team On Tour is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Crazy DJ Team On Tour.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Crazy DJ Team On Tour ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Crazy DJ Team On Tour zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

DJ Maus

DJ Silvan

DJ Maurice Apres-Ski Safari

AfroJack

DJ Calvin Rigter

Aanvraagformulier Crazy DJ Team On Tour

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens