Artiesten

Christoff

Wilt u Christoff boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Christoff vindt u hier op deze pagina.

Christoff boeken voor uw bedrijfsfeest of evenement? Christoff maakt feest!

Op 12-jarige leeftijd nam Christoff zanglessen en zong hij in het kerkkoor van Hemelrijk. Op zijn vijftiende deed hij mee aan het VTM-programma Soundmixshow met het nummer Voor jou van Luc Steeno. In 1993 nam hij deel aan de Belgische preselectie voor Eurosong, met het nummer Zend een S.O.S.. In 2002 deed hij weer mee met Op naar de top. Christoff volgde tot zijn zestiende jaar onderwijs aan het IKSO van Denderleeuw.

Op 10 december 2011 werd hij in het populaire genre verkozen tot artiest van het jaar in Vlaanderen tijdens de Music Industry Awards 2011.

Zijn zus Lindsey is ook zangeres en brengt soms duetten met Christoff.

YouTube video

Wilt u meer weten over Christoff?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Christoff is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Christoff.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Christoff ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Christoff zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Nelis Leeman

New Timeless

De Deurzakkers

Still Blue

Ryan Paris

Aanvraagformulier Christoff

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens