Winkelcentrum promotions, Workshop

Chocolade sieraden maken

Wilt u Chocolade sieraden maken boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Chocolade sieraden maken vindt u hier op deze pagina.

Rangschikken, rijgen en parels van chocolade. Mmmmm! Juweeltjes worden het! “chocolates are a girls’ best friend”. Maak je eigen eetbare chocosieraden, van armbanden tot halskettingen en voor alle leeftijden. Neem je ze mee of eet je ze direct op?

Bijzonderheden 

  • Aan tafel(s) met stoelen/banken onder een parasol (door opdrachtgever te verzorgen) worden de sieraden met naald en draad geregen.
  • Chocolade rozijntjes, chocolaatjes en andere chocolade snoepjes liggen in bakjes op tafel. 
  • Het schilderen duurt 10 à 20 minuten per sieraad.

Wilt u meer weten over Chocolade sieraden maken?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Chocolade sieraden maken is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Chocolade sieraden maken.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Chocolade sieraden maken ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Chocolade sieraden maken zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Chocolade Pietje

Chocolade fontijn

Aanvraagformulier Chocolade sieraden maken

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens