Muziek, Shows

Cafe Flamand

Wilt u Cafe Flamand boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Cafe Flamand vindt u hier op deze pagina.

Overal waar Miguel Wiels en Peter Van de Veire komen met hun nieuw project, bouwen mensen spontaan een feestje. Niet alleen zal Niels Destadsbader als extra ambiancemaker aantreden, Peter en Miguel brengen ook telkens een verrassende gast mee (Belle Perez, Tom Dice, Kris Wauters, Nicole & Hugo…). Ze schotelen hun publiek de beste Vlaamse hits voor, maar ook enkele anderstalige classics ontbreken zeker niet

Wilt u meer weten over Cafe Flamand?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Cafe Flamand is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Cafe Flamand.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Cafe Flamand ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Cafe Flamand zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Cafe Flamand

Gegevens van het optreden

Contactgegevens