Winkelcentrum promotions

Buurman & Buurman

Wilt u Buurman & Buurman boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Buurman & Buurman vindt u hier op deze pagina.

Wie kent ze niet? Het beroemde humoristische klusduo, bijna elke dag te zien bij de VPRO!

U kunt ze nu ook in het echt te ontmoeten en te zien in hun eigen show! Deze verfrissende en hippe kindershow zit vol dans en interactie, met populaire liedjes van dit moment. Op een grappige manier gaat er zoals altijd van alles mis als de  buurmannen klussen, maar gelukkig vinden ze overal een oplossing voor. “Ai je to!” Na een knallend einde van deze half uur durende show, mogen alle kinderen en volwassenen Buurman & Buurman een handje geven, knuffelen en op de foto.

Wilt u meer weten over Buurman & Buurman?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Buurman & Buurman is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Buurman & Buurman.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Buurman & Buurman ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Buurman & Buurman zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Sint Experience

Muzikale Kindermiddag

Fietspieten Duo

Telekids Disco Show

Knikkermaniak

Aanvraagformulier Buurman & Buurman

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens