Winkelcentrum promotions

Biba Boerderij

Wilt u Biba Boerderij boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Biba Boerderij vindt u hier op deze pagina.

Veel stadse kinderen komen steeds minder in aanraking met het plattelandsleven. ‘Een koe is paars en melk komt uit de supermarkt’ zijn uitspraken die er niet om liegen. Spelenderwijs richt Bibaboerderij zich op verantwoord en duurzaam leven waar plezier, gezondheid, sociale betrokkenheid en genieten de basiselementen zijn. 

Wilt u meer weten over Biba Boerderij?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Biba Boerderij is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Biba Boerderij.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Biba Boerderij ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Biba Boerderij zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Paw Patrol

Kierewiet Piet

Virtuele Sintspeurtocht

Dora & Diego

Sint Experience

Aanvraagformulier Biba Boerderij

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens