Artiesten

Wesley Klein

Wilt u Wesley Klein boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Wesley Klein vindt u hier op deze pagina.

Wat een paar jaar geleden begint voor de spiegel, draait uit op een veelbelovende zangcarrière. De uit Leiden afkomstige Wesley Klein begint met zingen als hij 15 jaar is. In 2007 neemt hij zijn eerste single Adios My Love op. Een jaar later volgt er een tweede single, Feest Van De Liefde. In juli 2009 doet hij auditie voor de tv hit Popstars. De jury is onder de indruk en ook het Nederlandse publiek stemt massaal op de Leidenaar. Samen met mede-Popstars Kim, Kristel en Joshua staat hij begin 2010 in de grote finale. Met een platencontract op zak en zijn eerste single You Raise Me Up uit mag Wesley zich uiteindelijk winnaar van Popstars noemen. 

Zijn debuutalbum Vandaag En Morgen verschijnt in 2010, en hij zingt de sterren van de hemel als speciale gast tijdens Toppers In Concert. Rene Froger nodigt hem uit om hem toe te zingen tijdens diens 50-jarige verjaardag in Carré.

In september 2012 volgt zijn studio album Volg Je Hart. Ook in 2013, 2014 en 2015 staat Wesley als gast tesamen met Danny Froger en Danny Nicolay voor de Toppers in de Amsterdam ArenA voor niet minder dan 50.000 enthousiaste mensen te zingen!

2014 is het jaar dat Wesley begint aan een nieuwe uitdaging samen met Danny Nicolay en Danny Froger. Met z’n drieën vormen ze Gents. De eerste single “Dans en zing” is een groot succes.

In verband met de groeiende solocarrière besluit Wesley in 2016 te stoppen met Gents. Binnen de formatie werd hij vervangen door Yves Berendse. Ook solo zit Wesley niet stil, met frisse, jonge producties gaat hij verder op zijn ingeslagen weg. Het jaar 2016 begint goed voor Wesley Klein met de release van zijn nieuwe album Onderweg. De schijf is gevuld met fijne, dansbare nummers. De meest recente hit Geef Mij Een Dag Uit Jouw Leven is natuurlijk ook op dit album terug te vinden. In 2017 trouwt hij zijn Nelly, voor deze dag neemt hij de single Dit Is De Dag op. Voor zijn nieuwe album verschijnt in het najaar van 2018 werkt hij samen met nieuwe mensen, de eerste single is Wind Onder Mijn Vleugels. Dit voorjaar verschijnt de single Doe Het Met Mij. En samen met Monique Smit heeft Wesley een zomerhit in handen met de single ‘Mooier Dan Mooi’. De single over oude liefde roest niet… staat de zomer maanden hóóg in de hitlijsten en is veelvuldig beluisterd op Spotify.

Bekend van

• Winnaar Leids Festival van het Levenslied

• Winnaar Popstars

• BUMA.NL Award Grootste Talent

• 100% NL Award Nieuwkomer Van Het Jaar

• Sterren.NL Award Beste Nieuwkomer

• Gastoptredens Toppers In Concert

YouTube video

Wilt u meer weten over Wesley Klein?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Wesley Klein is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Wesley Klein.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Wesley Klein ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Wesley Klein zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Henk Dissel

Danny Froger

Pascal Redeker

Aanvraagformulier Wesley Klein

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens