Winkelcentrum promotions

Bobo

Wilt u Bobo boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bobo vindt u hier op deze pagina.

Bobo is het grootste kleuterblad van Nederland. Iedere twee weken is er weer een ander thema aan de beurt. 

Al bijna 40 jaar is Bobo het grootste kleuterblad. Het begon als een vertaling van een Engels blad. Vanaf 1975 is het een echt Nederlands tijdschrift met medewerking van allerlei coryfeeën. Van Annie M.G Schmidt en Fiep Westendorp tot Fancine Oomen en Hans de Beer. 

Er bestaat de mogelijkheid voor u en uw kind om Bobo in het echt te ontmoeten.
Heel geschikt voor grote partijen, buurtcentra en voor winkelketens

Tijdens deze bijzondere ontmoeting kunnen de kinderen samen met Bobo bijvoorbeeld een dansje doen. Op verzoek kunnen ze met hun held ook op de foto. Zo houden ze een blijvende herinnering over aan deze bijzondere gebeurtenis. 

Wilt u meer weten over Bobo?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bobo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bobo.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bobo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bobo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Muzikale Kindermiddag

Telekids Disco Show

The Great Fratelini Magic Show

Pieten klimtrail

Thomas de Trein

Aanvraagformulier Bobo

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens