Events

Aquadrums by &TONY

Wilt u Aquadrums by &TONY boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Aquadrums by &TONY vindt u hier op deze pagina.

Als het aankomt op het creëren van een spetterende opening of uplifter/intermission, zijn de Aquadrums een perfecte keus! Tenminste, als je niet bang bent om een beetje nat te worden! Aquadrums is een combinatie van drums en water, waarmee het publiek wordt meegenomen in een visueel en muzikaal spektakel. Terwijl een opzwepende mix van muziek over de speakers klinkt, vult &TONY tesamen met zijn Aquadrums deze aan met zijn spetterende drums.

Naast standaard shows, is het ook mogelijk dat shows op maat worden geschreven. In dit geval worden uw wensen meegenomen in het geheel. Aquadrums by &TONY versterkt hiermee uw boodschap!

Wilt u meer weten over Aquadrums by &TONY?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Aquadrums by &TONY is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Aquadrums by &TONY.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Aquadrums by &TONY ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Aquadrums by &TONY zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Aquadrums by &TONY

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens