Attracties

Zweefmolen

Wilt u Zweefmolen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Zweefmolen vindt u hier op deze pagina.

Deze zweefmolen heeft decennia lang dienst gedaan op kermissen in Noord-Holland bij de firma Lamort. Er bestaan nog foto’s dat deze zweefmolen door een paard wordt voortbewogen, voordien door menskracht, zogeheten ‘raddraaiers’. Dit is één van de oudste nog in gebruik zijnde zweefmolens.

Wilt u meer weten over Zweefmolen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zweefmolen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Zweefmolen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zweefmolen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zweefmolen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Jeffrey Heesen

Aanvraagformulier Zweefmolen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens