Zuurstofbar

Wilt u Zuurstofbar boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Zuurstofbar vindt u hier op deze pagina.

De dagelijkse hectiek (haast, stress, milieu invloeden, luchtverontreiniging, verkeerde eetpatronen etc.) wordt steeds meer gezien als een storende factor. Er is veel meer vraag ontstaan naar vormen van ontspanning en het gunnen van een stukje verzorging aan zichzelf.

De zuurstofbar is dé plek waar u zuurstof als welzijnsproduct kunt nuttigen. Even lekker bijkomen onder het genot van een hogere concentratie zuurstof in combinatie met aromatherapie, ontspannende muziek en een lekker, gezond drankje. Deze eyecatcher heeft een verlichtende werking op lichaam en geest, geeft een fitter gevoel en een verhoogd concentratievermogen. Met recht een onmisbaar item op uw (lounge) party!

Wilt u meer weten over Zuurstofbar?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zuurstofbar is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Zuurstofbar.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zuurstofbar ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zuurstofbar zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Zuurstofbar

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens