Artiesten

Zus

Wilt u Zus boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Zus vindt u hier op deze pagina.

Dit zijn 2 jongen meiden die een passie hebben voor het performen met zijn 2-en. 

Bo is de oudste van de twee. Sinds februari 2013 maakt Bo deel uit van het zangduo Zus waarmee ze met heel veel plezier optreedt samen met haar zusje Kiki.

Bo is geboren op 6 februari 1997 en is gek op zingen en dansen. Ze is een echt podiumbeest en daarom zal je haar ook niet vaak stil zien staan op het podium. 

Kiki is de jongste van het stel. Ze is geboren op 20 oktober 1999. 

Toen ze in 2013 begonnen met ZUS had ze nooit durven hopen dat ze samen zoveel leuke momenten zouden beleven.

Bij de 3e single werden Kiki en Bo al gevraagd of ze deze wilde komen zingen bij het tv-programma Zapplive op NPO 3. Inmiddels zijn ze nog meer van dit soort toffe ervaringen rijker, zoals optreden op de Huishoudbeurs, het Mega Piratenfestijn, de Radio NL zomertoer, het Fijnfisjeniecafe van Omroep Brabant, kortom te veel om op te noemen.

Ze zouden niks liever doen dan samen performen. Bij elk optreden zijn ze enthousiast en energiek.

Wilt u meer weten over Zus?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zus is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Zus.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zus ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zus zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Zus

Gegevens van het optreden

Contactgegevens