Zoete tafeldame

Wilt u Zoete tafeldame boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Zoete tafeldame vindt u hier op deze pagina.

Verleiden met zalige zoetigheden. Strooien met anekdotes over de liefde. Mensen laten lachen. Trakteren op pakketjes met geluk. Hierdoor bewaren gasten nog lang warme herinneringen aan het evenement.

Bovendien brengt zij de smaakpapillen in vervoering met haar wandelend buffet met verborgen traktaties en hapjes die de liefde bevorderen. Ze wordt graag bijgestaan door haar zusje in de mini uitvoering. 

Wilt u meer weten over Zoete tafeldame?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zoete tafeldame is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Zoete tafeldame.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zoete tafeldame ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zoete tafeldame zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Popeye

Bob de Bouwer, Buurman en Buurman, Shaun het schaap

Vlokje

Voorjaars Bloemen en Vlinders

Piccolo Frits

Aanvraagformulier Zoete tafeldame

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens