Entertainment, Festival, Overig Entertainment, Winkelcentrum promotions

Zingende ijscoman met Italiaanse ijskar

Wilt u Zingende ijscoman met Italiaanse ijskar boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Zingende ijscoman met Italiaanse ijskar vindt u hier op deze pagina.

Deze zingende ijscoman met Italiaanse ijskar steelt overal de show met zijn temperamentvolle optreden. Als een echte mediterrane charmeur brengt hij de mooiste Italiaanse liederen. Wie het daarvan warm krijgt, zal zeker genieten van het heerlijke ijs dat hij tijdens zijn optreden serveert. Zijn klassieke ijskar is gevuld met drie smaken Italiaans ijs, bereid door de beste Italiaanse ambachtelijke ijsmakers. 

De zingende ijscoman met zijn hartstochtelijke liefde voor het lekkerste ijs van de wereld. 

Wilt u meer weten over Zingende ijscoman met Italiaanse ijskar?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zingende ijscoman met Italiaanse ijskar is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Zingende ijscoman met Italiaanse ijskar.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zingende ijscoman met Italiaanse ijskar ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zingende ijscoman met Italiaanse ijskar zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Willem Barth

Adamo

Pierre et les Optimistes

Gordon

Danny Vera

Aanvraagformulier Zingende ijscoman met Italiaanse ijskar

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens